به منظور بهر گیری از انتقادات ، پیشنهادات و نظرات ، مراجعین ، پیمانکاران و پرسنل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی دبیرخانه نظام پیشنهادات راه اندازی گردید
به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی : مهندس حسین آغ قلعه معاون برنامه ریزی و منابع انسانی این شرکت با بیان خبر فوق گفت : با توجه به اینکه نظام مدیریتی مشارکتی فوائد زیادی برای شرکتها ، سازمانها و ادارات دارد و هیچ سازمانی بدون مشارکت همه نیروهای کار آمد به بهره وری کامل نخواهد رسید و با توجه به سفارشات مکرر دین مبین اسلام و به استناد آیه شریفه (( و امرهم شورا و بینهم )) شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی اقدام به ایجاد یک نظام مشارکتی نموده است .
مهندس حسین آغ قلعه افزود ساز و کار مناسب و پیاده سازی مناسب این نظام در شرکت و مشارکت همه ذینفعان شامل : کارکنان ، مراجعین ، پیمانکاران ، مشاوران و بهره برداری از نظرات انتقادی و پیشنهادی ، نظام پیشنهادات در شرکت راه اندازی گردید و بر اساس آن دبیر خانه این کمیته اقدام به طراحی و تدوین دستور العمل نظام پیشنهادات نمود .
مهندس آغ قلعه با اشاره روشهای اجرایی این نظام گفت : شرکت برای ثبت نظرات و پیشنهادات همگان اقدام به خرید و راه اندازی و نصب یک سامانه نرم افزاری نموده بطوری که هر شخصی از هر جا از طریق اینترنت می تواند در این سامانه ثبت نام نموده و نسبت به درج پیشنهادات خود اقدام نماید . پیشنهادات واصله پس از بررسی اولیه در دبیر خانه نظام پیشنهادات و تایید در کمیته عالی و تایید اعضاء ، نهایتا پیشنهاد برای اجرا به کمیته اجرایی ارسال می گردد و مراحل تایید و تصویب از طریق پیامک به اطلاع پیشنهاد دهنده خواهد رسید .
وی خاطر نشان ساخت : با توجه به زمان کوتاهی که از راه اندازی این سیستم مکانیزه پیشنهادات گذشته است تعداد 130 پیشنهاد در سامانه مذکور ثبت گردیده که ازاین تعداد 30 پیشنهاد در حوزه فاضلاب ، تعداد 35 پیشنهاد در حوزه آب و 45 پیشنهاد در حوزه مسائل رفاهی و مابقی مرتبط با سایر حوزه های شرکت می باشد و تا کنون با توجه به جلسات برگزار شده 60 درصد از پیشنهادات مورد بررسی کمیته های تخصصی و عالی نظام پیشنهادات قرار گرفته است و افرادی که پیشنهادشان مورد تصویب قرار گرفته برای تشویق به کمیته انظباط کار معرفی گردیده اند و از سایر افرادی که پیشنهادشان تصویب نگردیده بصورت مکتوب قدر دانی گردیده است .